mandag den 17. september 2012

Dansk app sikrer skolens investering i iPads

PRESSEMEDDELELSE
Skanderborg, 17. september 2012

Skolerne kan nu få fuldt udbytte af deres iPads med en app, der samler alle elevernes dokumenter, office- og specialprogrammer.

Med en ny, danskudviklet app fra Systemtech bliver iPads langt mere brugbare i klasselokalet. App’en stiller populært sagt skolens undervisningsressourcer til rådighed inklusive webprogrammer som fx Office 365 og Google Apps med adgang til mapper, filer og print.
- I de seneste to år har vi udviklet på en pædagogisk løsning, som nu også kommer til iPad, så eleverne har de samme ressourcer til rådighed på mac, pc, iPad og skolens egne maskiner, fortæller Simon B. Christoffersen, direktør i Systemtech. Med andre ord kan eleverne nu frit vælge, om de vil arbejde på iPad eller en computer.

App’en er en udvidelse af Systemtechs skoleløsning, EasyIQ Cloud, der giver eleverne et samlet sted, hvor de kan lave alt skolearbejdet og gemme opgaver.

- Indtil nu har skolernes it-ansvarlige revet sig i håret over udfordringen med at få iPads til at tale sammen med det bestående system. Den udfordring har vi løst, så eleverne nu kan bruge iPad, uden at skulle gå en besværlig omvej, fortæller Simon B. Christoffersen.

Brugervenlig og sikker

App’en er udviklet så hele skoledagen kan foregå fra ét udgangspunkt på elevernes iPad.

- Den er intuitiv at bruge og kan anvendes selv helt ned i de små klasser. Eleverne har som på en computer egne mapper på skolens fællesdrev og kan printe med Airprint direkte fra iPad’en, forklarer Simon B. Christoffersen.
Der findes løsninger på markedet, som introducerer Dropbox og andre filservere, som eleverne er nødt til at kunne bruge for at kunne flytte filer til og fra skolens drev.

- Det undgår vi og bevarer sikkerheden, fordi elevernes opgaver bliver gemt på skolens fællesdrev og ikke i cyberspace, hvor de skal afgive personlige oplysninger, og hvor de er uden for skolens systemer, fremhæver Simon B. Christoffersen.
App’en er fra i dag tilgængelig på App-store under navnet EasyIQ.

Fotos/Screenshots Ipad 1, 2 og 3

En ny app fra Skanderborgvirksomheden Systemtech øger anvendeligheden af iPads i skolerne med integration af alle gængse skoleprogrammer og skoleressourcer.

Fakta: Om Systemtech

Systemtech blev etableret i 2004 og er specialist i it-løsninger til hele uddannelsessektoren. Systemtech har over 290.000 brugere af deres it-løsninger. Virksomheden har 25 ansatte med egen udviklingsafdeling i Skanderborg.

Fakta: EasyIQ App’en

Med den nye App fra Systemtech kan man tilgå skolen drev og mapper og læse lektier direkte på sin iPad. Man kan se, åbne, redigere og placere filer, opgaver og afleveringer fra sit drev. Man kan via et enkelt log-ind få adgang til websites som fx Google Apps, Live@edu/Office365, SkoleKom og SkoleTube.

Læs mere her.
- - -

Venlig hilsen

Flemming Nielsen
Story2Media ApS

Mobil: 2096 2506
www.s2m.dk


Ingen kommentarer:

Send en kommentar